PINE 64 Slimme meter Z-WAVE Domoticz bundel

Availability: In stock

€99.95
OR

Quick Overview

Maak uw huis Smart met de PINE 64 Domoticz Zwave bundle!

 PINE 64 Slimme meter Z-WAVE Domoticz bundel

Double click on above image to view full picture

Zoom Out
Zoom In

More Views

Details

Maak uw huis Smart met de PINE 64 Domoticz Zwave bundle!

Met deze bundel maakt u van uw huis een smarthome zonder dat hiervoor programmeer ervaring nodig is. Denk hierbij aan het bedienen van verlichting in huis, in de tuin, het bedienen van raambekleding, het in of uitschakelen van apparaten of het regelen van de temperatuur, de mogelijkheden zijn eindeloos. De PINE64 Domoticz Bundle maakt gebruik van het Z-Wave Smart Home protocol en dit protocol wordt door veel Smart Home fabrikanten gebruikt denk hierbij aan merken als Fibaro, Aeotec, Z-Wave.me en Zipato. Naast de ondersteuning voor Z-Wave apparaten kunnen ook vele andere netwerkapparaten via Domoticz bediend worden.

Domoticz is een opensource software programma dat in deze bundel op de 16GB Samsung Micro SD kaart is voor geïnstalleerd. Binnen de Domoticz software kunt u scenes maken om zo bepaalde acties automatisch te laten verlopen, dit brengt eindeloze mogelijkheden met zich mee. Zo kunt u met een druk op de knop uw huis voorbereiden dat u naar bed gaat, alle verlichting gaat uit, de gordijnen dicht, de verwarming omlaag en het alarm gaat aan. 

Domoticz beschikt over een app die te downloaden is in de appstore, met deze app krijgt u toegang tot al uw apparaten in uw smarthome, zo kunt u op afstand uw huis bedienen. Domoticz beschikt over een zeer grote en actieve gebruikers community, hierdoor komen er dagelijks nieuwe mogelijkheden bij voor het bedienen van verschillende apparaten.

De PINE 64 Domoticz Zwave bundel is dus bij uitstek het perfecte product om uw huis om te toveren in een smart home!

Be the first to review this product

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.